Lockerz felejtős

A Lockerz már ha anno jól is indult, mára már felejtős téma. Épp most volt kiváltás, megmondom mi volt:

Kapom az SMS-t (LockerzAlerts, tehát szinte azonnal), hogy kiváltás van. Belépek kurvagyorsan. Első, amin meglepődtem, hogy a pontok orbitálisan megemelkedtek! 4000 pontból lett 14.000. Ez még oké, mert akkor mást váltok ki, nade még ezekkel a kurvamagas pontokkal is már minden elfogyott szinte azonnal.

Miért nem éri meg tehát Lockerz-ezni? Íme:
– Naponta belépsz (ezért van sokszázezer látogatója minden nap az oldalnak).
– Megválaszolod a napi kérdést. A sok beérkező válaszból ők világméretű statisztikát állítanak elő, ami ugyebár rengeteg pénzért el lehet adni.
– Nézed a videókat, ami nélkül tisztább és értelmesebb életed lehetne (nincs szükséged az oda felrakott baromságra). Ahhoz, hogy elérd a megfelelő ponthatárt még több száz órát is eltölthetsz ott. Ők meg minden megnézett videó után ismét kaszálnak (gondolj bele: Odamennek valakihez, pl. egy előadóhoz és mondják: Hé, biztosított többszázezres nézettséget kínálunk, ennyit kérünk érte, érdekel?).
– Az US. tagok használják a SHOP-ot és azt hiszik de jól járnak, pedig nem egy olcsó boltról van szó.
– Meghívsz 20 embert, hogy ők is ugyanezt a hülyeséget csinálják.
– És mindezért SEMMIT nem kapsz a végén! Ott a lehetőség ugyan, hogy elcsípsz valamit, de egyszerűen olyan kicsi az esély, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni! Amint kiváltás van többszázezren zúdulnak rá a cuccokra, amiből nincs ám sok és hipp-hopp elfogy.
– A Lockerz csapat jópofizik, úgy fogalmaznak, hogy biztos leszel a sikeredben, és minél többször felnézel az oldalra.
– A Lockerz egy amerikai cég, ezért az amerikai felhasználókat részesíti előnyben.

Ami igazából itt történik:  Álcázott lehúzás a userről. Bár semmit nem fizetsz nekik, de ők mégis információt nyernek ki belőled, amiből ők jól megszedik magukat és ezért ígérnek neked ingyen cuccokat, amiből végül semmit sem kapsz és ezt ők is tudják. Az ingyen cucc elméletileg teljesen biztosítva is van (ki is küldik), ezért is van annyi tagja. A gond a gyakorlatban van, hiszen mint már írtam szinte lehetetlen elcsípni valamit. A végén meg ott vagy többezer ponttal, amivel törölheted a segged, csak még arra se jó, hiszen digitális. Az árak folyamatosan emelkednek: nyitáskor 1000 pont volt egy Macbook, most 14.000.  Mivel állandóan próbálkozol a kiváltásokkor, folyamatosan szedned kell a pontot, hogy tudd tartani a lépést az áremelkedéssel. Így nemcsak azok szereznek pontot, akiknek nincs elég, hanem azok is, akiknek már több ezer van. Egy kurvajó vállalkozás a Lockerz, de nem a felhasználónak, hanem a tulajdonosnak.

Tehát azt üzenem nektek, hogy ne keressetek ilyen oldalakat, mert ezekben mindig van valami buktató. Én is azt hittem, hogy nincs és mégis, most van 8000 pontom és semmit sem tudok vele kezdeni.

Ha pénz kell, keress rendes munkát. Ezt mondták mindig, mikor ilyen oldalakkal próbálkoztam és így utólag rájöttem mennyire igazuk volt. Kis kreativitással bárki találhat munkát (pláne diákok) és kereshet. Ez a módszer működött régen is és működik most is. Egy jó ötlet kiindulásnak, nézzétek KingHuman videóit neten, hátha ad valami löketet.

Reklámok
Kategória: Blogpost | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s