A Fémfaszú gyilkos

Egy sötét éjszakán egyik este egy kis csoport partyface bolyongott egy sötét raktárban. Nem rég szöktek be a helyszínre egy kis buli okából, de alig telt el 2 nap, máris neszt hallottak az épület sötét részeirõl. A csoport ugye mit tehetett mást, minthogy felkutatja a hang forrását.. Nem sejtették, hogy majdnem mind a vesztükbe rohannak, mert a sötétben lakik a Fémkarú-Fémfaszú gyilkos.

A kis, hét fõs csoport egyre izgatottabbá vált, ahogy haladtak a zaj forrása felé. Egyszer csak azon kapták magukat, hogy a sorzáró egyén, név szerint Pari eltûnt. Mindenki megdermedt egy pillanatra, majd tovább sétálva folytatták az aggódást. Nem haladtak 20 métert sem, mikor Robi zseblámpájával a rejtélyesen felbukkanó sarkon bevillantott, majd felsikított:

– Nézzétek, áááá, nézzétek! Ez itt Pari véres holtteste!!!!

Ott volt bizony, Pari véres holtteste.

– Aztakurva! – mondta Totya.

– Hívjuk anyádat! – súgta ordítva Eszti Robinak.

Mivel senki sem hozott magával telefont, csupán Robi, a kétségbeesett válasz ijesztõen hatott:

– NEM TUDOM! NINCS EGYSÉG A KÁRTYÁMON! – ezzel zokogásban tört ki.

– Akkor hívd a 911-et! – javasolta Lina.

– AZ MAGYARORSZÁGON NEM MÛKÖDIK!!!! MI A RENDÕRÖK SZÁMA?

– Fasztudja – válaszolták kórusban az emberek.

– 191 – mondta Pari.

– NEM JÓ, AZ A TUDAKOZÓ…

Mindenki megdermedt. Pari az elõbb megszólalt. Ránéztek a testre. Az ott volt véresen.

– Húú, nézzétek, hogy szét van baszva! – mondta Csirke.

És valóban. Parit valaki elõrõl tüdõn átbaszta, majd a hátán lyukadt ki. Meghalt. Mindenki futásnak eredt. Másfelé.

Lina befutott az elsõ sötét szobába. Csirke át a legközelebbi falon. Robi egyenesen a hang irányába, mert nem jutott jobb ötlet az eszébe. Eszti utána. Totya megfordult, majd lefejelte a villanyórát, amibe sajnos belehalt. Csapó tömött egy vízipipát.

Lina és Csirke feszengve ballagtak a sötétben. Ki gondolta volna, hogy a fal is odavezet, mint az ajtó? Már órák, hetek, hónapok is eltelhettek, mióta elváltak a többiektõl. Féltek igazán féltek. Volt is mitõl. Egyszer csak megjelent elõttük a Fémfaszú gyilkos. Olyan nagy volt és olyan fém volt a fasza, hogy Linába bennrekedt a pánikroham, ami miatt belülrõl durranva halt meg. Csirke nem tudván mi a fasz van. Csak azt, hogy fémfasz, rárontott az ellenségre. Hatalmas ütést tervezett a bal mellbimbóra, de a fémkar gyorsan és hatékonyan hárította az ütést, majd egy pofonnal megkísérte. Csirke a földre rogyott. Szegény párának reagálni sem volt ideje. A fémfasz keresztüldöfte a fejét a fülecskéjén át.

Robi és Eszti már látták a kijáratot maguk elõtt. Iziben siettek is afelé, de a nagy sötétben Robi nem vette észre Esztit és elesett benne. Mikor felkelt, már Esztinek nyoma sem volt. Várt pár percet, hátha felüti fejét a baj, de meg is történt. Nekem balról, neki jobbról Eszti sikolya hallatszott, majd megjelent egy fémfaszú alak.

Róbert megrettent. Most mi tévõ legyen?

– Most mi tévõ legyek? – gondolta.

Végülis úgy döntött, megéri harcolni. Nekilendült és hatalmas Ninja rúgással hasba kapta a fémfaszút. A gonosz egyenesen hátrarepült három métert, majd beleesett egy tál benzinbe, a jó kurva annyát. Robi ezt kihasználta és ököllel ütött. A fémfaszú is, és a fém faszával támadott. Robi csuklója eltört. A fémfaszú rántott egyet fém csodaszervén, majd olvadt fémmel kilõtte Robi szívét.

Csapó megállapította, hogy a pipa a végét járja, mert fogy a füst. Annyira beállt, hogy észre sem vette, amint mellé lép egy fémkarú, fémfaszú egyén. Az illetõ halkan morgott és a leglátványosabb kivégzésen gondolkozott, mikor Csapó felnyitotta a széntartó sapkát és kilökte oldalra a forró szenet. A fémfaszú ruhája fellobbant. Ordított, sikított, majd hatalmas halálhörgéssel és robbanással FamilyFrost jégkrémmé változott.

Csapó újratömte a pipát és jót pippantott a hûsítõ jégrémmel a forró nyári estén.

Reklámok
Kategória: Blogpost | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s